Nieuws Club Heren Vrouwen Jeugd Activiteiten Multimedia Sponsoring Links Contact
Weekschema
 
Maandschema
 
Afgelastingen
 
Webshop
 
Ik wil helpen...
 
Infobrief
start seizoen
 
Infobrochure jeugdopleiding
 
Opleidingsvisie
Jeugd
Wolfsdonk Sport
 
Panathlonverklaring
 
 
 
Hageland Cup 2017
27 & 28 mei 2017
 

 

Sponsoring

 

Voetbal een feest!

Maar een feest dat geld kost. Veel geld. Daarom is Wolfsdonk Sport steeds op zoek naar sponsors.

Wolfsdonk Sport heeft om en bij de 300 jonge spelers onder haar hoede, verdeeld onder maar liefst 21 jeugdploegen variërend van de leeftijd van 5 jaar tot 21 jaar welke zowel op provinciaal als gewestelijk niveau hun wedstrijden afwerken. Tevens beschikt Wolfsdonk Sport over een herenploeg in 2e en 4e provinciale en een reservenploeg, alsook een damesploeg welke uitkomt in 2e nationale en een damesploeg in 1e provinciale. Dit maakt dat er bij Wolfsdonk Sport momenteel maar liefst 26 ploegen aan de competitie zullen deelnemen.

Bovendien behaalde de jeugdwerking van Wolfsdonk Sport twee sterren bij Foot PASS. Om deze kwalitatieve opleiding aan al onze jonge spelers te kunnen garanderen en bij voorkeur nog te verbeteren zijn onze sponsors een onmisbaar onderdeel van onze Wolfsdonk Sport-familie. Ook u kan hier deel van uitmaken. Hoe? Door onze club financieel te steunen. In ruil hiervoor krijgt uw firma meer naambekendheid in de regio.

Hoe kan u onze club steunen? Dit kan op verschillende manieren. Van het schenken van een wedstrijdbal tot een reclamepaneel langs het veld, uw firmanaam op de uitrusting van één of meerdere ploegen, een combinatie van verschillende mogelijkheden, ... en dit voor één of meerdere jaren, naargelang u wenst.

Benieuwd naar onze sponsormogelijkheden? Wenst u deel uit te maken van de Wolfsdonk Sport-familie? Neem dan contact op met onze commercieel verantwoordelijke, Joachim Geysen op het nummer 0475 65 30 47 of via e-mail:
joachim.geysen@radcommeurope.com.