Nieuws Club Heren Vrouwen Jeugd Activiteiten Multimedia Sponsoring Links Contact
Weekschema
 
Maandschema
 
Afgelastingen
 
Ik wil helpen...
 
Infobrief
seizoen 2014-2015
 
Infobrochure jeugdopleiding
 
Opleidingsvisie
Jeugd
Wolfsdonk Sport
 
Panathlonverklaring
 
 
 
Hageland Cup 2015
23 & 24 mei 2015
 

 

Nieuws

 
Wolfsdonk Sport zoekt jong talent

De jeugdwerking van Wolfsdonk Sport is op zoek naar jonge voetbaltalentjes van het geboortejaar 2007 (U9), 2008 (U8) en 2009 (U7). Heb je de voetbalmicrobe te pakken en wil je eens komen proeven van een training onder leiding van onze gediplomeerde trainers? Kom dan op donderdag 23 april 2015 om 19u naar de testtraining op de terreinen van Wolfsdonk Sport aan de Volkensvoortstraat 58.

Meer info: Chris Rely - 0496 59 20 22 - chris.rely@telenet.be

 
Pasdagen seizoen 2015-2016

Ter voorbereiding van het seizoen 2015-2016 worden op dinsdag 5 mei en donderdag 7 mei de pasdagen organiseren voor de nieuwe kledij (volgend seizoen nieuwe lijn!).

Planning:

  • Dinsdag 5 mei
    18u – 20.30u: U6 tot en met U13
    20.30u – 21u: vanaf U15 tot en met eerste ploegen
  • Donderdag 7 mei
    18u – 18.30u: U6 tot en met U13
    18.30u – 21u: vanaf U15 tot en met eerste ploegen

Trainers en afgevaardigden worden eveneens verwacht tijdens deze twee dagen.

Opgelet! Enkel wie tijdens deze dagen zijn kledij besteld en voldaan heeft aan alle betalingen (lidgeld, extra kledij,...) zal verzekerd zijn van zijn nieuwe kledij aan het begin van het seizoen.

 
Lidgeld jeugd seizoen 2015-2016

infobrief lidgeld seizoen 2011-2012

Het voetbalseizoen 2014-2015 heeft nog een paar weken te gaan, maar als club dienen we toch al vooruit te kijken naar het volgende voetbalseizoen 2015-2016. U kan hier de infobrief downloaden waarin u alle informatie kan vinden omtrent het lidgeld voor het komende seizoen. Reeds aangesloten leden hebben van hun ploegafgevaardigde een exemplaar ontvangen.
Ook dit jaar heeft het bestuur beslist een korting op het lidgeld toe te staan aan leden die hun lidgeld voor het volgende seizoen betalen voor 17 april 2015.

 
Sportverzorgers gezocht

Wolfsdonk Sport is op zoek naar sportverzorgers ter uitbreiding van onze medische staf.

Ben je een sportverzorger, heb je zin om mee te bouwen aan ons medisch luik...
Heb je kennis van EHBO, sportmassage, taping, ...

Onze club ziet het belang in van medische begeleiding van onze spelers, staat in contact met de omliggende ziekenhuizen, kinésisten en sportartsen.

Interesse?
Neem contact op met Jurgen Dehaes op het nummer 0478 34 79 83 of via e-mail medical@wolfsdonksport.be 

 
Presentaties infoavond

Vrijdag 5 september 2014 vond in de grote kantine een infoavond voor de ouders plaats. Hieronder kan u nog eens nalezen wat er die avond allemaal verteld werd.

 
Wolfsdonk Sport breidt uit met een medische staf

Ook Wolfsdonk Sport heeft het belang gezien van een medische begeleiding van spelers.
Zo zal er dit jaar een medische staf actief zijn, ism enkele sportartsen uit de regio.
Het zal een overgangsjaar worden, maar stilaan moeten we een medische permanentie krijgen voor onze spelers.

Klik hier voor meer info.

 
Ledenkorting Publi-Sport

Vanaf 11 augustus 2014 krijgt u, als lid van Wolfsdonk Sport, bij Publi-Sport, Dorp 121 te 2230 Herselt, een ledenkorting van maar liefst 33% bij aankoop van voetbalschoenen of keepersuitrusting. Vraag er naar aan de kassa.

Opgelet, dit werkt niet met terugwerkende kracht.

 
 
Voetbalspecifieke veelzijdigdheidstraingen voor bovenbouw

Naast de techniek- en specialisatietrainingen voor onder- en middenbouw (U8 - U13), start de jeugdwerking van Wolfsdonk Sport vanaf het seizoen 2014-2015 met voetbalspecifieke veelzijdigheidstrainingen voor de bovenbouw (U14 - U17).

Klik hier voor een voorbeeld.

Meer info: Chris Rely (0496 59 20 22 - chris.rely@telenet.be)

 
Medewerkers gezocht

Bij een voetbalclub komt meer kijken dan alleen maar voetbal. Om alles rond "het spelletje" vlot te laten verlopen zijn er ook heel wat helpende handen nodig. Een nog steeds groeiende club als Wolfsdonk Sport is dan ook altijd op zoek naar een paar extra helpende handen, want vele handen maken het werk lichter. Vanaf het seizoen 2014-2015 kunt u 30,- euro van uw lidgeld terug verdienen. Wat moet u hiervoor doen? Gewoon gedurende tenminste 8 uren de handen uit de mouwen steken in functie van de club. Wie twee keer minstens 8 uren presteert kan hiervoor zelfs nog 20,- euro extra van het lidgeld terug verdienen. Het staat u natuurlijk ook altijd vrij om nog meer helpen, maar deze extra uren zijn vrijwillig. De club zal u hiervoor zeker dankbaar zijn. De 8 uren mogen gepresteerd worden in 2 of maximaal 3 shiften. Dus niet 8x 1 uurtje komen helpen.

Meld u aan via de knop "Ik wil helpen..."

 
Jeugdwerking Wolfsdonk Sport behaald 2 sterren

De jeugdwerking van Wolfsdonk Sport werd eind 2012 onderworpen aan een audit van Foot Pass. Net als in 2010 werden ook nu 2 sterren behaald. Dit wil zeggen dat de jeugdwerking de ingeslagen weg van het provinciaal voetbal gedurende de komende drie seizoenen kan verder zetten.

 

 
Specialisatietrainingen doelmannen / Testtrainingen doelmannen

Naast de specialisatie trainingen voor voetballers zijn er ook specialisatietrainingen voor doelmannen.  Deze trainingen zijn zowel technisch als wedstrijd gericht.
Externe  doelmannen die al eens willen deelnemen aan specialisatie training of teamtraining of kennismaking met Wolfsdonk Sport, kunnen dit na afspraak met TVJO Chris Rely (chris.rely@telenet.be of 0496 59 20 22 ).        
Wolfsdonk Sport biedt zowel provinciaal als regionaal voetbal aan.

Hieronder een voorbeeld:

 
Testtrainingen U7 tot U14

De jeugdwerking  Wolfsdonk Sport streeft ernaar om elke speler zowel op technisch, tactisch, fysiek en mentaal vlak een goede opleiding aan te bieden. Externe spelers  U7 tot U14 die al eens willen deelnemen aan  specialisatie training of teamtraining of kennismaking met Wolfsdonk Sport, kunnen dit na afspraak met TVJO Chris Rely (chris.rely@telenet.be of 0496 59 20 22).        
Wolfsdonk Sport biedt zowel provinciaal als regionaal voetbal aan.

Hieronder een voorbeeld van Specialisatie trainingen:

Meer filmpjes vindt u hier.

 
Jeugd gratis naar wedstrijden eerste ploegen

Jeugdspelers die hun training, jas of andere van Wolfsdonk Sport dragen tijdens de thuiswedstrijden van de eerste ploegen heren of dames mogen gratis binnen. Een vergezellende ouder mag eveneens gratis mee.

 
Website
webmaster@wolfsdonksport.be

Heeft u opmerkingen of suggesties over deze website, foto's, filmpjes, e.d.?

Mail ze door naar webmaster@wolfsdonksport.be

 
eXTReMe Tracker