Nieuws Club Heren Vrouwen Jeugd Activiteiten Multimedia Sponsoring Links Contact
Weekschema
 
Maandschema
 
Afgelastingen
 
Ik wil helpen...
 
Infobrief
seizoen 2013-2014
 
Infobrochure jeugdopleiding seizoen 2013-2014
 
Opleidingsvisie
Jeugd
Wolfsdonk Sport
 
Panathlonverklaring
 
 
 
Hageland Cup 2014
24 & 25 mei 2014
 

 

Nieuws

 
Medewerkers gezocht.

Ook dit jaar verzorgt Wolfsdonk Sport het eten en drinken op camping B0 tijdens de volgende editie van Rock Werchter. Voor de eet- en dranktent zijn wij nog op zoek naar een aantal vrijwilligers en dit voor de periode van 3 tot en met 7 juli 2014.

Interesse? Neem dan snel contact op met Patrick Van Reet (patrick.van.reet@gmail.com) of Joachim Geysen (joachim.geysen@radcommeurope.com).

Door technische problemen is het momenteel niet mogelijk om u kandidaat te stellen via het "Ik wil helpen"-formulier. Waarvoor onze excuses.

 
Pasdagen kledij seizoen 2014-2015

Op woensdag 7 mei en donderdag 8 mei organiseren wij in samenwerking met onze kledingleverancier Jartazi pasdagen in de grote kantine. Deze vinden plaats van 18.00u tot 21.00u. Tijdens deze dagen kan u de nieuwe kledij voor het volgende seizoen komen passen. Tevens krijgt u de mogelijkheid om heel wat extra kledij of accessoires aankopen aan voordelige prijzen.

Nieuw dit jaar is dat de aangekochte kledij ter plaatse dient betaald te worden. Hiervoor zal een betaalterminal aanwezig zijn.

Alle spelers, trainers en afgevaardigden dienen hun kledij tijdens één van deze dagen te komen passen. Enkel dan kunnen wij garanderen dat u uw kledingpakket tijdig zal ontvangen.

 
Lidgeld jeugd seizoen 2014-2015

infobrief lidgeld seizoen 2011-2012

Het voetbalseizoen 2013-2014 heeft nog een paar weken te gaan, maar als club dienen we toch al vooruit te kijken naar het volgende voetbalseizoen 2014-2015. U kan hier de infobrief downloaden waa rin u alle informatie kan vinden omtrent het lidgeld voor het komende seizoen. Reeds aangesloten leden hebben van hun ploegafgevaardigde een exemplaar ontvangen.
Ook dit jaar heeft het bestuur beslist een korting op het lidgeld toe te staan aan bestaande leden die hun lidgeld voor het volgende seizoen betalen voor 19 april 2014.

Er zijn een paar wijzigingen tegenover vorig jaar. Om hierover duidelijkheid te scheppen maken wij enkele voorbeelden.
U6, nieuw in de club: € 100 lidgeld + € 30 extra lidgeld*
U7, nieuwe in de club: € 130 lidgeld + € 30 extra lidgeld* (geen aansluitingskosten, dit is NVT voor U6 en U7)
U9, nieuw in de club: € 150 lidgeld + € 30 extra lidgeld* + 25€ aansluiting (bij betaling voor 19/04, na 19/04 € 170 lidgeld)
U11, reeds in de club aangesloten: € 150 lidgeld + € 30 extra lidgeld* (bij betaling voor 19/04, na 19/04 € 170 lidgeld)
Het bedrag voor de techniektraining moet nog niet betaald worden, daar die selectie pas gebeurd in augustus.
PS: * De 30 euro extra lidgeld kan dus terugverdiend worden door 8u te komen helpen op de club !!!

 
Soccer All Stars Paasstage 2014


Tijdens de Paasvakantie, op 14, 15, 16 en 17 april 2014, vind op de terreinen van Wolfsdonk Sport een Soccer All Stars-stage plaats.

‘Soccer Stars’ - voetbalstages voor kinderen tussen 5 en 14 jaar bieden je dan de ideale oplossing om samen met al je vrienden tijdens de vakantie toch weer jouw coördinatie, balvaardigheden, techniek enz. te onderhouden of te verbeteren.
Elke dag wordt er door Chaudfroid Catering een lekkere en warme middagmaaltijd met drankje voorzien en zoals op elke stage kan je verschillende prijzen winnen, zoals gesigneerde T-shirts, waardebonnen, ….

  • Voetbalstage met trainingen vol techniek, coördinatie en wedstrijdjes en dit allemaal verzorgd door ervaren en/of gediplomeerde trainers.
  • Elke dag een gezond, fruitig 4-uurtje, aangeboden door Fruithandel Hermans - Sanen.
  • Voor de keepers aparte keeperstraining.
  • Één zelfgekozen gadget en één T-shirt, allemaal samen in 1 groot verrassingspakketje.
  • Elke dag een lekkere en warme middagmaaltijd met drankje verzorgd door Chaudfroid Catering.
  • Elke stage kan je verschillende prijzen winnen, zoals gesigneerde T-shirts, waardebonnen, ….
  • Van 9.00 uur tot 16.00 uur (opvang vanaf 8.30 uur en tot 16.30 uur).
  • AFSLUITER op de laatste stagedag vanaf 14.30 uur met demotrainingen, finales en prijsuitreikingen.

Inschrijvingen:
110,- EUR alles inbegrepen.
Korting: - 10,- EUR vanaf het 2de kind van hetzelfde gezin
Fiscaal attest: max. 11,20 EUR per dag
Inschrijven VERPLICHT ten laatste op donderdag 4 april 2014 (enkel betalen is niet genoeg!). Inschrijven met bestelling trainingsoutfit ten laatste op 20 maart 2014.

Meer info:
Download de flyer (met inschrijvingsstrook)
www.progresssports.com

 
Jeugdwerking Wolfsdonk Sport behaald 2 sterren

De jeugdwerking van Wolfsdonk Sport werd eind 2012 onderworpen aan een audit van Foot Pass. Net als in 2010 werden ook nu 2 sterren behaald. Dit wil zeggen dat de jeugdwerking de ingeslagen weg van het provinciaal voetbal gedurende de komende drie seizoenen kan verder zetten.

 

 
Specialisatietrainingen doelmannen / Testtrainingen doelmannen

Naast de specialisatie trainingen voor voetballers zijn er ook specialisatietrainingen voor doelmannen.  Deze trainingen zijn zowel technisch als wedstrijd gericht.
Externe  doelmannen die al eens willen deelnemen aan specialisatie training of teamtraining of kennismaking met Wolfsdonk Sport, kunnen dit na afspraak met TVJO Chris Rely (chris.rely@telenet.be of 0496 59 20 22 ).        
Wolfsdonk Sport biedt zowel provinciaal als regionaal voetbal aan.

Hieronder een voorbeeld:

 
Testtrainingen U7 tot U14

De jeugdwerking  Wolfsdonk Sport streeft ernaar om elke speler zowel op technisch, tactisch, fysiek en mentaal vlak een goede opleiding aan te bieden. Externe spelers  U7 tot U14 die al eens willen deelnemen aan  specialisatie training of teamtraining of kennismaking met Wolfsdonk Sport, kunnen dit na afspraak met TVJO Chris Rely (chris.rely@telenet.be of 0496 59 20 22).        
Wolfsdonk Sport biedt zowel provinciaal als regionaal voetbal aan.

Hieronder een voorbeeld van Specialisatie trainingen:

Meer filmpjes vindt u hier.

 
Vacature: gemotiveerd jeugdtrainer onderbouw (U9) gezocht.

Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerd jeugdtrainer onderbouw (U9 gewestelijk). U beschikt over het nodige enthousiasme en de nodige vrije tijd? U heeft de nodige voetbalkennis en/of -ervaring? Een diploma is geen vereiste, maar zeker een pluspunt.
Interesse? Contacteer dan onze coördinator-onderbouw, Matthias Mens (0499 20 04 11 - matthias.mens@hotmail.com) voor alle info over deze vacature.

 
Ploegvoorstelling 2013-2014
Trofee Georges Feyaerts 2013

Zondag 16 juni 2013 kon u voor het eerst kennis maken met de spelers en speelsters van de eerste ploegen Heren en Dames voor het seizoen 2013-2014 op de ploegvoorstelling van Wolfsdonk Sport.

Bekijk de foto's op onze facebookpagina.

 
 
 
Jeugd gratis naar wedstrijden eerste ploegen

Jeugdspelers die hun training, jas of andere van Wolfsdonk Sport dragen tijdens de thuiswedstrijden van de eerste ploegen heren of dames mogen gratis binnen. Een vergezellende ouder mag eveneens gratis mee.

 
Website
webmaster@wolfsdonksport.be

Heeft u opmerkingen of suggesties over deze website, foto's, filmpjes, e.d.?

Mail ze door naar webmaster@wolfsdonksport.be

 
eXTReMe Tracker