Nieuws Club Heren Vrouwen Jeugd Activiteiten Multimedia Sponsoring Links Contact
Weekschema
 
Maandschema
 
Afgelastingen
 
Ik wil helpen...
 
Infobrief
start seizoen
 
Infobrochure jeugdopleiding
 
Opleidingsvisie
Jeugd
Wolfsdonk Sport
 
Panathlonverklaring
 
 
 
Hageland Cup 2016
28 & 29 mei 2016
 

 

Nieuws

 
Werkdagen op de club

Klusjesdagen = samen klussen in een ontspannen sfeer met vrienden, kennissen en andere clubleden.

Eind augustus staat onze audit gepland en moet onze accommodatie blinken. Daarom hebben wij volgende data uitgekozen om eea op te poetsen en te vernieuwen:

16/07 - 23/07 - 30/07 -06/08 - 13/08

We starten telkens om 8.00 uur en houden halt om 12.00 uur. De namiddagsessie start om 13.00 uur en eindigt om 17.00 uur.

Veel helpende handen zijn dus nodig om onze teams weer met een propere lei aan de start van het nieuwe seizoen te krijgen.

Heb je dus enkele uurtjes vrij en ben je een beetje (on)handig, kom dan gerust langs tijdens een of meerdere bovenstaande data.

Het bestuur wenst u alvast een zeer fijne vakantie toe!!

Inschrijven kan je via de knop "Ik wil helpen..."

 
Ploegenvoorstelling 2016-2017

Op zondag 5 juni 2016 om 11u stelt Wolfsdonk Sport haar eerste ploegen voor het seizoen 2016-2017 voor aan het grote publiek.

Programma:

 • Verwelkoming en intro door Sydney Baus
 • Voorstelling & doelstellingen Dames B en A door Lesley Wouters
 • Voorstelling & doelstellingen Heren B door Chris Hermans
 • Voorstelling & doelstellingen Heren A door Stephan Rübenschüh
 • Foto’s pers 
 • Receptie
 
Initiatiedag voor de allerkleinsten - "Papa, Mama, ik wil ook sjotten"

Op zondag 22 mei 2016 om 11u gaat er bij voetbalclub Wolfsdonk Sport een voetbalinitiatie door voor jongens en meisjes van de 1ste, 2de en de 3de kleuterklas (geboortejaar 2012, 2011 en 2010).

De eerste stap naar een sportclub is voor de meeste 4 à 6-jarigen toch wel groot.  Bij wie kom ik terecht? Ga ik daar wel iemand kennen? Ga ik iets verkeerds doen?

Om hieraan tegemoet te komen, willen we een voetbalinitiatie inrichten, waarbij de kinderen met hun klasgenootjes en/of kinderen uit de buurt kennis kunnen maken met het voetbalgebeuren.

Misschien is er al een spelertje van de klas of een vriendje actief bij Wolfsdonk Sport?  Dus waarom zou uw zoontje of dochtertje het dan ook niet proberen?

Onze club heeft op het gebied van jeugdwerking reeds een stevige reputatie opgebouwd.  Deze jeugdwerking is dan ook beloond met een 2-sterren label waarvan u het logo kan terugvinden op deze uitnodiging.

Maar Wolfsdonk Sport is veel meer dan voetbal alleen.  Naast voetbal wordt er ook een Sinterklaasfeest en een familiedag georganiseerd en zijn er nog heel wat nevenactiviteiten waardoor uw kind zich heel vlug zal thuis voelen in onze club.

Wolfsdonk Sport beschikt reeds over 250 jeugdspelers.  Maar om de opvolging te verzekeren, zijn we op zoek naar potentiële nieuwe spelertjes van het geboortejaar 2012, 2011 en 2010.  Ook kinderen van andere leeftijden zijn uiteraard welkom in onze club en kunnen alvast ook die dag komen kennis maken.

Voor meer informatie kan u steeds contact opnemen met :

Chris Rely,
jeugdcoördinator Wolfsdonk Sport
chris.rely@telenet.be of 0496 59 20 22

Hopelijk tot zondag 22 mei!!!

Adresgegevens: Volkensvoortstraat 58, 3201 Wolfsdonk

 
Eindeseizoensbarbeque en kampioenenviering met aansluitend de 2e Nacht der Wolven

Op zaterdag 21 mei zal Wolfsdonk Sport voor al haar spelers, incl. ouders, broers en zussen een familiedag organiseren vanaf 15u waar volgende activiteiten op het programma staan:

 • BBQ tussen 16u en 19u (vooraf inschrijven)
 • Wedstrijd om 17u met heel wat oude gloriën van Wolfsdonk Sport
 • De twee velden aan de grote kantine zullern ter beschikking zijn om de kinderen te laten ravotten. De ploegen mogen hier zelf voorstellen voor lanceren als ze een activiteit willen plannen op het veld (wedstrijdjes onderling, wedstrijdje tegen de mama's en/of papa's, volksspelen,...) zodat we een planning kunnen opmaken en iedereen aan bod kunnen laten komen. Gelegenheid tot douchen is voorzien.
 • Springkasteen voor de kleinsten
 • Omstreeks 20u huldiging van de ploegen die kampioen zijn geworden in het bijzijn van leden van de stadsbestuur van Aarschot
 • Vanaf 21u barst dan het echte feestgedruis los met de "2e Nacht der Wolven" waarbij de nodige calorieën kunnen verbrand worden op de dansvloer (Iedereen welkom! Gratis inkom)
 
Provinciale finales Jeugdcup Het Nieuwsblad

Op zaterdag 7 mei spelen zowel de U15 als de U17 van Wolfsdonk Sport de provinciale finale van de Jeugdcup het Nieuwsblad en dit beide tegen niemand minder dan RSC Anderlecht.  De wedstrijden worden gespeeld op het terrein van Sportief Rotselaar, Torenstraat 115, 3110 Rotselaar.

 • 14u15 : U15 RSC Anderlecht – U15 Wolfsdonk Sport
 • 17u00 : U17 RSC Anderlecht – U17 Wolfsdonk Sport

Onze spelers zullen jullie steun zeer hard nodig hebben om deze tegenstander van kaliber te kunnen verschalken.  Zij rekenen dan ook op een massale opkomst in de kleuren van Wolfsdonk Sport.  Be there !!!

 
Bedankt!!

Het bestuur van Wolfsdonk Sport wenst de medewerkers aan het spaghettifestijn van afgelopen weekend te bedanken voor hun inzet. Zonder jullie was het niet zo een geslaagde editie geweest. Een club draait op de medewerking van haar vrijwilligers. Bij deze...bedankt!!!

 
Spaghettidag

Groot Spaghettifestijn

Op zaterdag 19 maart 2016
van 11.30u tot 20.00u

In de grote kantine van Wolfsdonk Sport
t.v.v. de jeugdwerking van Wolfsdonk Sport.

Op het menu:
Spaghetti
Kinderspaghetti
Croque Monsieur
Croque Bolognaise

 
Kom uw talenten tonen op onze testtrainingen.

Indien u denkt om over voldoende talent te beschikken om op provinciaal niveau te voetballen, wacht dan niet langer en grijp uw kans tijden één van onze testtrainingen voor externe spelers.

De volgende testtrainigen vinden plaats op:

 • zondag 13 maart 2016 om 10u voor U7-spelers
 • zondag 20 maart 2016 om 10u voor U8-spelers
 • zondag 20 maart 2016 om 11.30u voor U10-U11-U12-spelers

De training duurt ongeveer 1 uur.

De missie van onze jeugdwerking is Scoren met de Jeugd op het gebied van opleiding, begeleiding en doorstroming.
Externe spelers die graag training willen meedoen nemen contact met jeugdcoördinator Chris Rely - 0496 59 20 22 - chris.rely@telenet.be

 
Ruildag stickeralbum op woensdag 9 maart 2016

De verkoopperiode in onze verkooppunten voor de stickerpakjes werd op 29 februari afgesloten.

Uiteraard willen wij iedereen nog maximaal de mogelijkheid bieden om zijn/haar stickeralbum 2015-2016 finaal te vervolledigen.

Hiertoe organiseren wij nog een extra ruilmoment in onze plaatselijke kantine en dit op woensdag 9 maart van 17.00u - 20.00u.

Tijdens deze avond zullen er ook speciale enveloppen voorzien worden waarin je jouw eventuele dubbels kan stoppen. Daarbij dien je een lijstje toe te voegen met de nog voor jou ontbrekende nummers dewelke dan vervolgens door onze partner nadien worden bezorgd.
Het maximum aan stickers dat je kan omruilen bedraagt 40 stuks. Aankopen via onze partner kan ook nog tegen € 0,20/stuk.

Er is weliswaar woensdag in onze kantine nog een laatste mogelijkheid tot aankoop van stickerpakjes (€ 1/ zakje) !!

Zorg dus dat je goed voorbereid naar de ruildag komt, waardoor je allicht snel en makkelijk jouw ontbrekende stickers kan omruilen met andere spelers !

 
Algemene afgelasting voor jeugdploegen

Voor het weekend van 4, 5, 6 maart 2016, heeft het Provinciaal Comité van Brabant beslist over te gaan tot een algemene afgelasting van alle wedstrijden van Vlaams Brabant + clubs van Ritterklub Jette - KFC.Haren, met uitzondering van de eerste mannelijke en vrouwelijke ploegen.

Voor de clubs van Vlaams Brabant, zijn de aangekondigde vriendschappelijke wedstrijden op synthetisch terrein toegestaan.

Alle wedstrijden van de competities Waals Brabant en Brussel worden gespeeld, beslissing van de scheidsrechter ter plaatse.

 
Laatste maand stickeractie!!

Is uw stickeralbum nog niet vol? Dan heb je nog maar even de tijd om op zoek te gaan naar je ontbrekende stickers.

De stickers worden nog te koop aangeboden tot en met 29 februari en dit zowel in de kantine als bij de externe verkooppunten.

 
Testtraining voor U7 en U8

Op zondag 31 januari 2016  en zondag 21 februari 2016 organiseert Wolfsdonk Sport een testtraining voor externe U7 en U8 spelers.
De training start om 10.00u en duurt 1 uur.
De missie van onze jeugdwerking is Scoren met de Jeugd op het gebied van opleiding, begeleiding en doorstroming.
Externe spelers die graag training willen meedoen nemen contact met jeugdcoördinator Chris Rely - 0496 59 20 22 - chris.rely@telenet.be

 
Ruildag stickeralbum op 16 januari 2016

De actie rond ons Wolfsdonk Sport Stickeralbum gaat haar laatste weken in en velen onder jullie zijn nog naarstig op zoek naar die laatste ontbrekende stickers.

Daarom organiseren wij een ruildag in onze kleine kantine op zaterdag 16 januari vanaf 16u.

Spreek dus zeker af met andere spelers, vriendjes of andere verzamelaars om zo de laatste exemplaren te bemachtigen en op die manier jouw stickeralbum 2015-2016 compleet te maken.

Tussen 17u30 en 18u30 zullen tevens de spelers van onze A-ploeg aanwezig zijn en kan je jouw stickeralbum laten signeren door jouw favoriete speler(s).

Om 20u00 speelt onze A-ploeg een belangrijke thuiswedstrijd tegen VK Holsbeek, momenteel de 3de in de rangschikking, waar jullie dan luidkeels kunnen supporteren om onze ploeg aan de overwinning te helpen.

De verkoopperiode bij de lokale handelaars en in onze kantine voor het aankopen van stickertjes zal afgesloten worden op 31 januari.

 
Tweede reeks Multimove voor kinderen op zondag

Via Multimove wordt er aan de kinderen van 3 tot 6 jaar een gevarieerd bewegingsprogramma aangeboden waarop de focus vooral ligt op de algemene ontwikkeling van vaardigheden.

Tijdens de multimove lessen komen de twaalf verschillende bewegingsvaardigheden aan bod. Op deze manier zullen kinderen zich breed kunnen ontwikkelen. Dit in tegenstelling tot een specifieke sport waarbij er al meteen specifiek voor deze sporttak wordt getraind.

Na het succes van de eerste reeks, kan u nu inschrijven voor de tweede reeks (eerste les op 17 januari 2016)

Klik hier voor meer info...

 
Indoortornooi "Andre Deboel Cup"

Zondag 27 december 2015 organiseert Wolfsdonk Sport haar jaarlijks Indoortornooi "Andre Deboel Cup" voor de leeftijdscategorieën U6 tot en met U13. Het tornooi gaat door in de sporthal van Veerle, Kwade Plas 1 te 2431 Veerle. De wedstrijden worden gespeeld van 9.00u tot 21.30u.

Iedereen welkom!

Helpende handen kunnen zich aanbieden via de knop "Ik wil helpen..."

 
Lancering stickeralbum Wolfsdonk Sport op vrijdag 13 november.

 

 

Wolfsdonk Sport lanceert stickeralbum! Een verzamelalbum met daarin al onze lokale helden die verbonden zijn met jouw club. Leuk om te verzamelen, leuk om te krijgen of gewoon leuk als herinnering aan het seizoen 2015 - 2016.

Ga alvast aan de slag met het verzamelen van de stickertjes en maak je stickeralbum snel volledig! Op onderstaande locaties kan je de stickerpakjes vinden:

 • Bakkerij Dons - Vermeylen, Volkensvoortstraat 84, 3201 Langdorp
 • ’t Varenwinkeltje “Bij Sally”, Wolfsdonksesteenweg 187, 2230 Herselt
 • Café de Kuno “Bij Mieke”, Wolfsdonk-dorp 15, 3201 Wolfsdonk
 • Amerikaanse Stock Van Genechten, Wolfsdonksestwg. 32, 2230 Herselt
 • De Panda, Wolfsdonk-dorp 5, 3201 Wolfsdonk
 • Café De Krol, Gijmelsesteenweg 2, 2230 Herselt
 • Tankstation E10, Aarschotsesteenweg 100B, 2230 Herselt

Een pakje met stickers kan je kopen aan de prijs van 1 euro. Het stickeralbum zélf ontvang je volledig gratis.

Bij Tankstation E10 krijg je zelfs een gratis stickerpakje aangeboden bij een tankbeurt van 50 euro. Vraag er naar !

Wij voorzien ook enkele ruil(namid)dagen. De data waarop deze georganiseerd worden, zullen op het gepaste tijdstip worden meegedeeld.

De actie start op vrijdag 13 november en loopt tot eind februari. Is je stickeralbum dan nog niet compleet, dan kun je de nog ontbrekende stickertjes (max. 40) alsnóg gratis inruilen.

Veel succes en vooral… véél verzamelplezier !!

 
Wolfsdonk Sport organiseert Multimove voor kinderen op zondag

Via Multimove wordt er aan de kinderen van 3 tot 6 jaar een gevarieerd bewegingsprogramma aangeboden waarop de focus vooral ligt op de algemene ontwikkeling van vaardigheden.

Tijdens de multimove lessen komen de twaalf verschillende bewegingsvaardigheden aan bod. Op deze manier zullen kinderen zich breed kunnen ontwikkelen. Dit in tegenstelling tot een specifieke sport waarbij er al meteen specifiek voor deze sporttak wordt getraind.

Klik hier voor meer info...

 
Wolfsdonk Sport wint Beker van Aarschot 2015
Wolfsdonk Sport wint de beker van Aarschot 2015. In de finale versloeg het reeksgenoot KVC Langdorp met 1-4. In de eerste helft opende Ian Weckx de score vanop de stip. In de tweede helft lukte Gregory Polino de gelijkmaker. Bjorn Faessen knalde een paar minuten later Wolfsdonk Sport terug op voorsprong. Even later kon diezelfde Bjorn Faessen de bal ontfrutselen van de Langdorpse goalie en alzo makkelijk de geruststellende 1-3 tegen de netten prikken. In de slotfase mocht Robin Paulus alleen op de doelman af en de eindcijfers op het scorebord zetten. Een verdiende overwinning voor onze jongens.
Foto's kan u terugvinden op onze Facebook-pagina. Klik hier.
 
Beker van groot Aarschot 2015

Naar jaarlijkse gewoonte start het nieuwe voetbalseizoen voor de eerste ploeg Heren met de Beker van groot Aarschot. De wedstrijden worden gespeeld op de terreinen van Wolfsdonk Sport.

Wedstrijdschema
17 juli 18.30u VC Wolfsdonk Sport - KVC Langdorp 3 - 0
20.00u FC Rillaar Sport - SC Aarschot 0 - 4
 
19 juli 15.00u VC Wolfsdonk Sport - SC Aarschot 0 - 1
17.00u FC Rillaar Sport - KVC Langdorp 0 - 6
 
21 juli 15.00u VC Wolfsdonk Sport - FC Rillaar Sport 2 - 0
17.00u SC Aarschot - KVC Langdorp 1 - 3
 
23 juli 18.30u 3e en 4e plaats
SC Aarschot - FC Rillaar Sport 8 - 0
20.00u FINALE
KVC Langdorp - VC Wolfsdonk Sport 1 - 4

 

 
Tornooi "Trofee Georges Feyaerts"

Op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 augustus 2015 organiseert Wolfsdonk Sport haar jaarlijks voetbaltornooi "Trofee Georges Feyaerts" voor ploegen van U6 tot en met U21. Klik hier voor meer info en het wedstrijdschema.

 
Voorbereiding seizoen 2015-2016 - Voetbalhuiswerk U8 - U10

Om de start van het nieuwe voetbalseizoen voor te bereiden werd er voor U8 tot U10 een voorbereidingsprogramma uitgewerkt.
Daarom zou elke speler:

 • zijn technische vaardigheden voortdurend moeten willen verbeteren;
 • genieten van een sportieve vakantie (andere sporten beoefenen).

Succes en een prettige vakantie.

 
Ploegenvoorstelling seizoen 2015-2016

De voorbereidingen op het volgend seizoen verloopt achter de schermen al een hele tijd op volle toeren. De spelers mogen nog van een verdiende vakantie genieten alvorens het nieuwe seizoen op gang te trappen. Wil je alvast eens kennis maken met de spelers van de A-kern, de reserven, de U21 of de dames? Dan ben je welkom op de officiële ploegenvoorstelling op zondag 14 juni 2015 om 11u in de kleine kantine.

 
Kampioenen seizoen 2014-2015
Op zaterdag 6 juni werden de kampioenen van voetbalclub Wolfsdonk Sport van het seizoen 2014-2015 in de bloemetjes gezet.  Maar liefst 3 jeugdploegen mochten zich de sterkste van hun reeks noemen : U12 gewestelijk (voor de 2de maal op rij zelfs), de U15 Future A (semi provinciaal) en de U15 Future B (gewestelijk).  Alhoewel de jeugdopleiding op zich primeert bij Wolfsdonk Sport en haar doelstelling is om zoveel mogelijk eigen jeugd klaar te stomen voor de eerste ploeg, mag Wolfsdonk Sport zeer fier zijn op de prestaties van haar jeugdploegen.  Burgemeester André Peeters, in aanwezigheid met Leo Janssens en Bart den Hondt, feliciteerde dan ook alle jeugdspelers en sprak ook een groot dankwoord uit naar de club Wolfsdonk Sport die het mogelijk maakt om een jeugdopleiding op niveau aan te bieden aan haar spelers van zowel binnen als buiten Aarschot. Meer foto's vindt u op onze Facebook-pagina.
 
Wolfsdonk Sport verbetert de medische begeleiding van haar spelers

Door het stijgende aantal van jeugdspelers, ziet Wolfdonk Sport het belang in van een medische opvolging.
Het voorbije seizoen werden reeds inspanningen gedaan.. zo is er een volledig ingericht EHBO lokaal, waren er reeds episodes van permanentie, werd een basis gelegd voor een registratie systeem ter opvolging, en werden inspanningen gedaan om een AED toestel binnen de club te hebben. Het werd aanzien als een overgangsjaar, maar toch was er al een mooie basis.

Volgend seizoen gaan we nog een stapje verder met nog meer permanentie tijdens wedstrijden, ... zullen trainers, afgevaardigden een EHBO opleiding krijgen, en zal er een reanimatie en AED training gegeven worden.
Trouwens zal er ook een opleiding voorzien worden voor ouders en anderen.. zodat (indien nodig ) ons AED toestel in juiste omstandigheden kan gebruikt worden.
Daarnaast zal er maandelijks een interessant item verschijnen op onze website.. een interactieve boodschap van de medische staf.

Als club willen we het beste voor onze spelers, en groeien we ook op medisch vlak.

 
Lidgeld jeugd seizoen 2015-2016

infobrief lidgeld seizoen 2011-2012

Het voetbalseizoen 2014-2015 heeft nog een paar weken te gaan, maar als club dienen we toch al vooruit te kijken naar het volgende voetbalseizoen 2015-2016. U kan hier de infobrief downloaden waarin u alle informatie kan vinden omtrent het lidgeld voor het komende seizoen. Reeds aangesloten leden hebben van hun ploegafgevaardigde een exemplaar ontvangen.
Ook dit jaar heeft het bestuur beslist een korting op het lidgeld toe te staan aan leden die hun lidgeld voor het volgende seizoen betalen voor 17 april 2015.

 
Presentaties infoavond

Vrijdag 5 september 2014 vond in de grote kantine een infoavond voor de ouders plaats. Hieronder kan u nog eens nalezen wat er die avond allemaal verteld werd.

 
Wolfsdonk Sport breidt uit met een medische staf

Ook Wolfsdonk Sport heeft het belang gezien van een medische begeleiding van spelers.
Zo zal er dit jaar een medische staf actief zijn, ism enkele sportartsen uit de regio.
Het zal een overgangsjaar worden, maar stilaan moeten we een medische permanentie krijgen voor onze spelers.

Klik hier voor meer info.

 
Ledenkorting Publi-Sport

Vanaf 11 augustus 2014 krijgt u, als lid van Wolfsdonk Sport, bij Publi-Sport, Dorp 121 te 2230 Herselt, een ledenkorting van maar liefst 33% bij aankoop van voetbalschoenen of keepersuitrusting. Vraag er naar aan de kassa.

Opgelet, dit werkt niet met terugwerkende kracht.

 
 
Voetbalspecifieke veelzijdigdheidstraingen voor bovenbouw

Naast de techniek- en specialisatietrainingen voor onder- en middenbouw (U8 - U13), start de jeugdwerking van Wolfsdonk Sport vanaf het seizoen 2014-2015 met voetbalspecifieke veelzijdigheidstrainingen voor de bovenbouw (U14 - U17).

Klik hier voor een voorbeeld.

Meer info: Chris Rely (0496 59 20 22 - chris.rely@telenet.be)

 
Medewerkers gezocht

Bij een voetbalclub komt meer kijken dan alleen maar voetbal. Om alles rond "het spelletje" vlot te laten verlopen zijn er ook heel wat helpende handen nodig. Een nog steeds groeiende club als Wolfsdonk Sport is dan ook altijd op zoek naar een paar extra helpende handen, want vele handen maken het werk lichter. Vanaf het seizoen 2014-2015 kunt u 30,- euro van uw lidgeld terug verdienen. Wat moet u hiervoor doen? Gewoon gedurende tenminste 8 uren de handen uit de mouwen steken in functie van de club. Wie twee keer minstens 8 uren presteert kan hiervoor zelfs nog 20,- euro extra van het lidgeld terug verdienen. Het staat u natuurlijk ook altijd vrij om nog meer helpen, maar deze extra uren zijn vrijwillig. De club zal u hiervoor zeker dankbaar zijn. De 8 uren mogen gepresteerd worden in 2 of maximaal 3 shiften. Dus niet 8x 1 uurtje komen helpen.

Meld u aan via de knop "Ik wil helpen..."

 
Jeugdwerking Wolfsdonk Sport behaald 2 sterren

De jeugdwerking van Wolfsdonk Sport werd eind 2012 onderworpen aan een audit van Foot Pass. Net als in 2010 werden ook nu 2 sterren behaald. Dit wil zeggen dat de jeugdwerking de ingeslagen weg van het provinciaal voetbal gedurende de komende drie seizoenen kan verder zetten.

 

 
Specialisatietrainingen doelmannen / Testtrainingen doelmannen

Naast de specialisatie trainingen voor voetballers zijn er ook specialisatietrainingen voor doelmannen.  Deze trainingen zijn zowel technisch als wedstrijd gericht.
Externe  doelmannen die al eens willen deelnemen aan specialisatie training of teamtraining of kennismaking met Wolfsdonk Sport, kunnen dit na afspraak met TVJO Chris Rely (chris.rely@telenet.be of 0496 59 20 22 ).        
Wolfsdonk Sport biedt zowel provinciaal als regionaal voetbal aan.

Hieronder een voorbeeld:

 
Testtrainingen U7 tot U14

De jeugdwerking  Wolfsdonk Sport streeft ernaar om elke speler zowel op technisch, tactisch, fysiek en mentaal vlak een goede opleiding aan te bieden. Externe spelers  U7 tot U14 die al eens willen deelnemen aan  specialisatie training of teamtraining of kennismaking met Wolfsdonk Sport, kunnen dit na afspraak met TVJO Chris Rely (chris.rely@telenet.be of 0496 59 20 22).        
Wolfsdonk Sport biedt zowel provinciaal als regionaal voetbal aan.

Hieronder een voorbeeld van Specialisatie trainingen:

Meer filmpjes vindt u hier.

 
Jeugd gratis naar wedstrijden eerste ploegen

Jeugdspelers die hun training, jas of andere van Wolfsdonk Sport dragen tijdens de thuiswedstrijden van de eerste ploegen heren of dames mogen gratis binnen. Een vergezellende ouder mag eveneens gratis mee.

 
Website
webmaster@wolfsdonksport.be

Heeft u opmerkingen of suggesties over deze website, foto's, filmpjes, e.d.?

Mail ze door naar webmaster@wolfsdonksport.be

 
eXTReMe Tracker